Nieuwe kijkmomenten staan online. Schrijf je nu in!

Neem een kijkje in een bio-ecologische woning

Inspiratie opdoen voor je bouw- of verbouwproject is altijd leuk. Wil jij een milieuvriendelijke en energiezuinige woning bouwen met een gezond en aangenaam binnenklimaat? Grijp dan zeker de kans om te kijken wat er schuilt achter de gevel van een bio-ecologische woning!

Op zaterdag 9 december en zaterdag 17 maart zetten de eigenaars van een nieuwe kalkhennep woning te Heusden hun deuren open. Allen welkom!

  

De bewoners van deze strakke nieuwbouwwoning kozen voor een prefab bouwsysteem met kalkhennep wandelementen. Dankzij deze revolutionaire bouwtechniek kon de ruwbouw in amper drie dagen tijd volledig worden gemonteerd op de werf.  Ook voor de afwerking kozen de bewoners voor natuurlijke materialen zoals hout en witte kalkpleister. 

Benieuwd of deze productiemethode ook voor jouw bouwproject interessant is? Of heb je vragen over natuurlijk isoleren met kalkhennep of stro? Kom dan zeker langs tijdens één van onze kijkdagen. Je kan al jouw vragen stellen aan een PUUR-bouwadviseur en ook de huiseigenaars staat klaar om hun ervaringen met je te delen. 

BEKIJK DATA EN SCHRIJF JE IN