Aannemer met een missie

Als aannemingsbedrijf neemt PUUR-Bouwen haar verantwoordelijkheid op om meer bewustheid te creëren rond de impact van bouwmaterialen op de mens en haar omgeving. Waarom nog bouwen met traditionele, milieuvervuilende bouwmaterialen als de natuur ons alles geeft wat er nodig is om een ecologisch bouwproject te realiseren? Een bio-ecologisch huis is gezond, energiezuinig en duurzaam. Het is werkelijk dé bouwwijze van de toekomst.

Al bijna een decennium bouwt en renoveert PUUR met pure, natuurlijke materialen zoals hout, stro en kalkhennep. Het team staat in voor alle bio-ecologische aannemingswerken: van ruwbouwwerken over renovatiewerken tot de volledige coördinatie van bio-ecologische bouwprojecten, van ruwbouw tot afwerking.

Zaakvoerder Pieter-Jan Jacobs bekleedt een absolute voortrekkersrol in natuurlijk bouwen in België. Als medebestuurder van het vroegere Casa Calida vzw en zaakvoerder van PUUR (het vroegere StroBuro) bouwde hij een diepgaande expertise op en steunt hij op een breed netwerk van ecologische bouwprofessionals, energie-experts en toonaangevende architectenSamen met een enthousiast team van projectleiders en arbeiders blikt hij terug op de realisatie van inmiddels meer dan 20 bio-ecologische bouwprojecten in heel België.

 

Benieuwd wat PUUR voor jouw bouwproject kan betekenen? Of wil je advies over bouwen met kalkhennep of bouwen met stro? Neem dan zeker contact op. Een gespecialiseerd team staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Spreek met één van onze experts